Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Полиране, пастиране - Варна
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 06, 2013 7:54 am 

Здравейте!

Казвам се Радослав и предлгам полиране на автомобили, яхти, и всякакви гланцови повърхности, вкл. интериор, мебели и други.

Накратко за мен: Опитът ми е свързан с работа международна фирма, за която съм полирал яхти, самолети, скъпи автомобили в цяла Европа. Методите на полиране, които ползвам, се допълват и от това, че имам богат опит в боядисването (подготовка и полагане на лакови покрития)

Резултати, които можете да очаквате:

Премахване на драскотини, наслагвания, оцветявания, възвръщане на блясъка на лака.
Уеднаквяване в блясъка при частично пребоядисани автомобили /между старата и новата боя/
Премахване на мат, портокалова кола, боклуци в боята попаднали при боядисването или след това.

Ако решите да полирате вашият автомобил цялостно и желаете максимален ефект то трябва да бъдете готови да се разделите с колата си за 2 дни.

Разбира се количеството работа е въпрос на договорка.

Стандартно цялостно полиране с много добър ефект може да се получи и за един ден вкл. и запечатване на боята с вакса, която ще пази лака около 6 месеца /според описанието на продукта./
Може да полираме и само отделни детайли от автомобила.

Гаранции: Професионално полиране.
Ползване на утвърдени продукти, без икономия в технологията и материалите!
Пребоядисване за моя сметка ако някой детайл бъде увреден при по-агресивно полиране.
Преди да оставите колата си за цялостно полиране, бихме могли да направим безплатен тест и да полираме малък участък, за да видите резултата веднага и да прецените дали ви удовлетворява.

Начин за връзка- тел: 0895 338770; e-mail: radek@abv.bg

Последна промяна radekbg на Пет Юли 20, 2018 8:46 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

Заглавие: Re: Полиране, пастиране - Варна
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 30, 2013 7:33 am 

Вчера, /неделя/, изпратих поредния доволен клиент и това ми напомни да спомена, че със заетите през седмицата можем да се уговорим за полиране и през почивните дни. Така е добре и за мен тъй като ми остава повече време за автобояджийската работа.

Последна промяна radekbg на Пет Юли 20, 2018 8:51 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Съб Дек 21, 2013 8:52 am 

Здравейте!

Накратко за бояджийските услуги: Средните ни цени са около 150 лв на детайл или 1500 лв. за цялостно пребоядисване, като цените могат да варират спрямо, конкретния автомобил и желаният резултат.

Искам да обърна внимание какво включват тези цени:

Разоборудване на колата - за да може един детайл да се изправи и боядиса добре, трябва да бъде свален, след което минава през тенекеджия, който извършва грубото изправяне, изкърпване ако е нужно и припасване спрямо другите детайли.

Втората стъпка се извършва от подготовчик, който придава вид на детайла с кит, шприц и подготвя гладка и перфектна поръхност, върху която бояджията нанася боята и лака.

Следва боядисване.

Съответно, детайлът се връща обратно - фугите се напасват така, че да бъдат симетрични и да няма разминаване в линиите им.

Следва полиране и почистване на автомобила преди издаването.

Всичко това отнема минимум 5 дни работа за леки ремонти.

Малко повече за нас:

Малък и опитен екип от приятели с дългогодишна практика. Работим за себе си, за своето име и за нашите клиенти.

Това ни поставя добре в съотношението цена-качество.

Ще завърша с това, че харесваме работата си и съответно нашата цел е да бъдем коректни, както един към друг така и с нашите клиенти!

Последна промяна radekbg на Пет Юли 20, 2018 9:27 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Юни 08, 2014 7:32 pm 

Здравейте, колеги! Направих страница във фб, където тепърва ще качвам снимки с нашата работа. По принцип не сме много по фотографията, но се надявам да бъде полезна информация за тези, които искат да видят в какво състояние излизат колите при нас.

Поздрави

https://www.facebook.com/avtoreparatura

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 20, 2018 8:58 am 

UP!

По стечение на обстоятелствата, трайно се намирам в гр. София.

При интерес, полирам както в гр. Варна, така и в гр. София!

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа