Здравейте!
Казвам се Радослав и предлгам полиране на автомобили, яхти, и всякакви гланцови повърхности, вкл. интериор, мебели и други.
Накратко за мен: Опитът ми е свързан с работа международна фирма, за която съм полирал яхти, самолети, скъпи автомобили в цяла Европа. Методите на полиране, които ползвам, се допълват и от това, че имам богат опит в боядисването (подготовка и полагане на лакови покрития)
Резултати, които можете да очаквате:
Премахване на драскотини, наслагвания, оцветявания, възвръщане на блясъка на лака.
Уеднаквяване в блясъка при частично пребоядисани автомобили /между старата и новата боя/
Премахване на мат, портокалова кола, боклуци в боята попаднали при боядисването или след това.
Ако решите да полирате вашият автомобил цялостно и желаете максимален ефект то трябва да бъдете готови да се разделите с колата си за 2 дни.
Разбира се количеството работа е въпрос на договорка.
Стандартно цялостно полиране с много добър ефект може да се получи и за един ден вкл. и запечатване на боята с вакса, която ще пази лака около 6 месеца /според описанието на продукта./
Може да полираме и само отделни детайли от автомобила.
Гаранции: Професионално полиране.
Ползване на утвърдени продукти, без икономия в технологията и материалите!
Пребоядисване за моя сметка ако някой детайл бъде увреден при по-агресивно полиране.
Преди да оставите колата си за цялостно полиране, бихме могли да направим безплатен тест и да полираме малък участък, за да видите резултата веднага и да прецените дали ви удовлетворява.
Начин за връзка- тел: 0895 338770; e-mail:
radek@abv.bg